Mea Culpa

Lieve Lewis,

Heus, je zou het verschrikkelijk hebben gevonden, appaling.
Je zou op je plekje op de leuning van de bank hebben gelegen en met die typische blik van jou naar die bench hebben gekeken.
Dat mormel had met je willen spelen en je stramme lijf zou moeite hebben gehad met op tijd wegkomen.
Je snapt wel dat ik het leuk vind hè?
Maar ondanks dat ik zo geniet van 4,7 kilogram puur geluk had ik gisteren even een momentje dat ik het moeilijk had.
Het is nog niet zo lang geleden dat ik je heb vermoord dat je er niet meer bent.
Je hebt toch niet het idee dat ik je heb ingeruild voor dat mormel hè, dat schuldgevoel zit toch alleen maar in mijn eigen hoofd hè?
Ik mis je Lewis.
Ik moet Wijzemans maar geloven: je ligt nu lekker samen met Morse te slapen.
Zo ineengekruld als jullie vroeger lagen.
Heus, je zou het shear hell hebben gevonden hier, nu.

 Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

24 thoughts on “Mea Culpa

 1. ooo ik smelt hier ter plekke. ik hartje puppy’s en doggy’s in het algemeen maar puppy’s zijn zooo….oooo. ik heb er geen woorden voor. Ik snap dat je geniet en dat je op hetzelfde moment Lewis mist. zeker de manier waarop je het beschrijf maar he, repel, je deed wat je kon op dat moment voor Lewis, dus dat schuldgevoel zit echt in je hoofd maar ja gevecht tussen gevoel en verstand is o zo moeilijk. genietze en ik hoop op meer foto’s.

  lieve groet
  Lin(terug van weggeweest en blij dat ik je weer heb gevonden)

 2. Ach meis… je deed wat het beste was en Lewis kan niet anders dan dat beamen nu ‘monster-pup’ Fletcher haar intrede heeft gedaan.
  Maar ik snap je wel, het is nog zo kort geleden dat Lewis niet meer zijn plekje op de leuning leeg inneemt en dat gemis blijft nog wel even.
  Knuffel!

 3. Welkom Fletcher!
  En nee, Lewis heb je niet ingeruild voor deze pub. Evenmin kan je het verdriet om Lewis inruilen voor de vreugde van Fletcher in huis te hebben… Was het maar zo makkelijk.

 4. Doe mij ook zo eentje! Wat voor ras is het?
  Echt een schatje.

  Snap dat het ook moeilijk is; dat je Lewis mist. Het is nog maar zo kort geleden. Maar vertrouw op wat Wijzemans zegt; die 2 zitten samen te kroelen in de poezenhemel.
  *knuf*

 5. Een monstertje op 4 poten; Lewis zou er inderdaad een mening over hebben gehad. Maar een kan de ander niet vervangen, dat weet je toch wel. En het is zo toch ook goed? Het heeft gewoon zo moeten zijn.

 6. Wat een droppie! Ik hou eigenlijk niet van dieren, of, hoe moet ik dat uitleggen, ik heb geen hekel aan dieren, maar ik heb er gewoon niks mee. Maar dit vind ik wel een schatje hoor.

 7. Repel,

  Als een kat ernstig ziek is of als hij/zij weet dat het einde nadert, kruipt hij/zij ineens ver weg zonder dat je weet waar hij/zij is. Het einde zal in dat geval ondraaglijk kunnen worden. Onze kat Joris deed dat ook met een overvolle blaas die niet geledigd kon worden. Met veel moeite heb ik hem gevonden en kon hij nog maar net gered worden.

  Je hebt ervoor gezorgd dat Lewis (en jullie) dat verder bespaard is gebleven. Onnodig lijden is voorkomen. Het verdriet zal verdwijnen en het gemis zal slijten, maar vergeten, dat nooit.

  Let it go…

  Ed.

 8. Aaaahh, Drentjes zijn de schattigste pups van de hele wereld, maar ook als volwassen hond zul je hier echt een heerlijke gezinshond aan hebben. Onze Sita is nu 3 en een geweldig maatje voor ons en onze kids.
  Jullie Fletcher is echt prachtig, veel sterkte met opvoeden (dat dan wel ….), ze zijn vreselijk eigenwijs, maar dat weet je vast wel 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s