24 thoughts on “Bijna in een dwangbuis afgevoerd

  1. O nee … daar begin ik niet aan. Gek word ik ervan. Maar dochter kan het heel goed! Snap jij dat nou?

    Leuk idee om hier een prentje van te maken voor woordeloze woensdag. Top!

  2. Hahahahaha! Schoonzusje heeft ook een aantal van die dingen. En krijgt ze dan ook uit elkaar. Na heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel gepruts. Iets met geduld enzo… Ik heb het niet hoor. 😛

  3. Oeiiiii. Dit soort dingen kon me vroeger al gek maken. Denk dat ik nu, na mijn CVA’s, met dwangbuis en al van ’t balkon zou springen 😉
    Maar het is je gelukt, proficiat!!!!

  4. ik beken… ik word hier niet gek van… wel nee dwangbuis komt bij mij niet aan te pas.. wel nee ik word in een TBS kliniek gestopt. want man wat kan ik van die puzzels agressief worden…. en daarom begin ik er maar niet aan.. maar oei als ik ooit z’n puzzel ziet, dan zegt de spelletjes/puzzelfanaat in mij samen met de ikwilaltijdwinnenRiz, jaaaa begin pak het maar, je kan het wel.. kom op… En tsja resultaat een deuk in de muur, puzzel ergens in de hoek die zachtjes in het vuistje lacht, en die spelletjes/puzzelfanat en de ikwilaltijdwinnenRiz, die zijn natuurlijk nergens meer te bekennen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s