Op de vooravond van terugdenkend aan 3 weken geleden; een leven geleden

28 thoughts on “Op de vooravond van terugdenkend aan 3 weken geleden; een leven geleden

 1. Loop al de hele dag aan je te denken, de hele dag.. Er komt van mij nog een steuntje-in-de-rug-logje aan, die plaats in vanavond laat. Ik ga de positieve gedachten van enkele honderden mensen naar je toesturen, dat ga ik doen.

 2. Zoveel mensen die met jou meeleven, dat moet wel een positief effect hebben op die knobbel van jou. Heel, heel, heel veel liefs en morgen zal voor veel mensen een rare dag worden. Denken aan Repel!

 3. Die dag duurde het lang voor ik door kreeg dat het fout was. En daardoor voelde ik het, voor ik het wist.
  Je hebt er geen zak aan maar morgen voelt goed. Morgen begint je herstel van deze periode. Die zal niet altijd makkelijk zijn, maar het is herstel. Dat wel. En dat rijmt.
  8 maart. Internationale vrouwendag.
  Ik zeg internationale Repeldag. Topwijf. Vrouw met ballen. En een winner. X

 4. Repel, ik las bij Baasbraal dat je ziek was!!! Als collega hardloper en moeder kom ik altijd graag op je blog, en ik wilde je laten weten dat ik erg met je meeleef!!!!!!
  Ik zal aan je denken.

 5. Ik lees hier vaak je blogjes, en ik vind ze heel leuk, grappig, inspirerend en positief! Maar ik heb nog nooit gereageerd. Nu, vandaag, wens ik je heel veel sterkte, en heel veel beterschap! Het komt goed!
  Groet, Tineke

 6. Zoveel positieve gedachten en energie die jouw (jullie) kant worden opgestuurd … mooi! Een fraaie raamvertelling in een verder k****verhaal. Denk aan je.

 7. Ook ik denk de hele dag al aan je meid. Je bent een kei, supersterk en ondanks dat, mag je huilen en moedeloos zijn, schelden en mopperen. Als je daarna maar weer verder knokt he. Met alle liefde om je heen komt het allemaal goed. Dat moet gewoon. Ik ga nu ook jouw kaarsje aansteken. xxx

 8. intussen is het waarschijnlijk alweer achter de rug… (of moet ik schrijven, achter de borst?! een beetje humor kan je toch wel smaken hé!?)
  ik heb al mijn energie die ik over heb naar jou gestuurd gisteren maar zoals je weet is dat helaas niet zo veel… vandaar ook mijn overlevingspakketje, dat is meer mijn ding momenteel dan mijn energie wegschenken 😉
  ik hoop dat je nu lekker verzorgd ligt te worden en dat het allemaal heeeel goed gaat verder!!!! denk aan je!

 9. de tijd lijkt te kruipen hè… maar heb vertrouwen en houd van je heren… Ik hoop dat alles goed is verlopen, maar daar ga ik gewoon van uit. Nu herstellen…

  Gisteren was het de internationale dag van de vrouw. Wat een dag om een borstoperatie te ondergaan.

  Mijn kaars brandt voor je lieverd en je bent in mijn gedachten.

  Ik heb je een inzichtskaart getrokken:
  “Waar nodig kan ik mezelf laten gelden, toegeven of loslaten”

  kus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s