*Pauzelogje*

Ik wacht op maandag. De marathon van Utrecht was mijn mentale stip op de horizon. Mijn baken om door het doolhof te komen. En nu alle obstakels uit de weg zijn, nu alle medische obstakels uit de weg zijn, kwam ineens gisteren de realisatie: “Kak, nu moet ik hem echt gaan lopen ook!” Hij was zo symbolisch geworden als baken, dat ik was vergeten dat ik 42 godvergeten kilometer ga hardlopen. En 195 meter. Toen werd ik nerveus: help….kan ik dit? Ik weet nu wel twee dingen in dit leven heel zeker. Zonder de Bevelvoerder zou ik verdwaald zijn tussen 14 februari en nu. Zonder het baken van de marathon op 9 april op een andere manier ook. Nu moet ik hem “gewoon maar even uitlopen”. En de Bevelvoerder staat bij de finish.

Ik wacht op dinsdag. De eerste dag van de bestralingen. De tattoo-stippen, de bakens voor het apparaat, staan op mijn lijf. Met de strepen eromheen die de Bevelvoerder elke dag bijtekent. We maken lol: Hij mag me elke dag bodypainten. De volgende achtbaan is bijna hier. Ken je die bordjes in de Efteling en Disney Parijs? Hoeveel minuten de wachtrij nog is? Ik heb het laatste bordje bereikt. Het is geen Niemandsland, maar ik sta wel op pauze. Ik wacht.

Dus vandaar: een pauzelogje. In het kader van La La La La Life Goes On. Een logje dat nergens over gaat. Omdat ik met mijn vingers ongeduldig aan het tappen ben. Omdat mijn brein alleen maar aan maandag en dinsdag kan denken. Ik slinger nutteloze na nutteloze tweet de wereld in. Ik ben slecht in wachten.

************************

Ik kon Angry Birds weerstaan.
Ik kon Wordfeud weerstaan.

En toen kwam Drawsome.
Dat kon ik weerstaan tot ik een keer mee keek met de Bevelvoerder en toen ging ook ik voor gaas.
Wat had ik graag willen zeggen dat ik alles kon weerstaan!
Maar drawsome is TE leuk…ik doe niet altijd heel erg mijn best op een tekening, maar soms ga ik compleet uit mijn bol.

Je blijft chemicus….

Speel ik nou echt tegen iemand van (nog geen) 10? hoe dan ook, deze vond ik leuk van mezelf!

Vogeltjes en wolkjes totally irrelevant…zo leuk om te doen!

Witbier is een collega van de Bevelvoerder….weet hij wie ik ben? Geen idee!

 

Ik ken het beste mens niet, maar we drawsommen veel….drawsommen is het nieuwste werkwoord van 2012…

UITERAARD speel ik ook met de Bevelvoerder…

Deze is nog niet geraden door (de 14 jarige?) waar ik mee speel. Deze tekening vond ik zo leuk om te maken!

30 thoughts on “*Pauzelogje*

 1. Succes voor de komende dagen! Ik had niks met Angry Birds, met Drawsome ben ik voorzichtig bezig, maar dat WordFeud….. jeetje, da’s verslavend 😉

 2. Ik ben niet van de spelletjes, bij wordfeud bleef ik hangen door een arrogante collega die beweerde niet te kunnen verliezen. Het tegendeel werd bewezen. Maar drawsome IS leuk. Ik vind het alleen best lastig op m’n foon en ik gok dat jij kleurtjes koopt of kun je die verdienen?? Je tekeningen zijn goe-hoed!!
  Veel succes met vanavond en eerste paasdag. Lekker slapen en dan is het maandag zo ver: baken bereikt. Gewoon effe uitlopen. Ga jij doen!

 3. Ik ken dat spelletjes allemaal niet.
  Succes voor maandag en de dagen erna.
  Lief dat de bevelvoerder aan de finish staat.
  Dikke knuffs we zien je log weer rustig aan. xxxx
  LIefs Cathleen.

 4. Ik denk dat ik aan drawsome begin als bijna iedereen er al weer tabak van heeft. Je tekent prima! Enne: toitoitoi voor maandag en nog meer toierdetoi voor dinsdag. Gij kanjer!

 5. He RR, die bestraling.. ach fluitje van een cent hoor.. alleen dat je elke dag moet en als je pech hebt met brandblaren eindig. Maar Ik was altijd lang onderweg dan de behandeling…Je komt binnen, krijgt je badjas, kleed je gedeeltelijk uit, wordt gehaald , klets wat en je bent alweer op de terugweg naar huis…
  Ik wil het absoluut niet bagatelliseren, no way, maar die halve marathon lijkt me een veel grotere opgaaf. Succes met beide.
  Knuffel

  • Ik moet aan de speciale beademing omdat het links is: mijn hart wordt geraakt, dus ze gaan met “ingehouden adem”: ik lig aan een ademhalingsslang en neusklem en het apparaat bepaalt wanneer ik ademhaal…3 maal 35 seconden adem inhouden….that’s all

   Ik heb al geoefend en ik weet hoe het gaat worden…ik snap de term zo goed: de lichamelijke impact is relatief klein. Met blote tieten vastgestrapped met je armen omhoog en een panic button in één hand…3 maal 35 seconden….

   Maar ja….

   Ik loop niet de halve….ik loop de hele maandag!

 6. Mag ik je eerst even complimenteren met de tekenvaardigheden hierboven 😉 Geweldige afleiding lijkt mij.. Hier spelen vooral de oudste twee Drawsome en mag ik soms wat helpen bij een moeilijkere opgave, maar ik kom bij lange na niet bij je in de buurt hahaha..
  Van je reactie hierboven word ik wel even stil..
  Maar eerst maandag hé. Vind het zó knap van je, 42 km! P. loopt de hele van Rotterdam bijna een week na jou en ik ben dus heel benieuwd wat jij ervan vindt. Heel veel succes maandag. Je kunt het!!!

 7. Hahaha, wat leuk dat drawsome…. nooit gezien c.q. gedaan, maar leuk die flats rake tekeningetjes.

  Hahaha, bodypaint (zo had ik het nooit bekeken)… ja die lijnen moeten er natuurlijk op blijven zitten.

  Mijn oog loopt even langs de reacties… maar eh wat ik lees bij wat je reageert bij clair 1991… pfff… met ingehouden adem bestralen… niet niks ook al is het 3 maal 35 seconden… het is wel precisiewerk.

  Ik wens je héél veel succes en een super marathon in Utrecht en de dag erna weer een berg succes!

 8. Nou,het eerste stukje van je logje is kristalhelder voor mij in al zijn spannendheid. Pff dat bestralen: ik kan me er iets bij voorstellen, ik zal aan je denken. Die marathon: ik BAAAAAAL dat ik pas dinsdagavond kom, een dag te laat op je aan te moedigen op een of ander strategisch punt. Maar ja, ik heb ook nog een man die dinsdag voor het eerst weer in een vliegtuig naar het buitenland stapt (egypte) en ik wil hem morele bijstand verlenen.
  Bij het laatste stukje raak je me echter volledig kwijt. Wat mij betreft had je het gerust in het russisch kunnen schrijven, dan had ik er evenveel van begrepen. En ik laat dat ook zo, want ik ben heel snel verslaafd te krijgen… Ik ga wel lekker mozaïken met stukjes stof (patchwork) en een beetje spelen met mijn nieuwe naaimachine (quilten), dat is voor mij versalvend genoeg. Rest mij om je een heleeele fijne Pasen toe te wensen en een verrukkelijke Marathon (je kan het hoor, denk maar aan de woorden van de Bevelvoerder: je bent nog nooit tot het snot gegaan). Daarna kijken we wel of we nog even lifecontact kunnen hebben ergens in de week tussen 10 en 17 april. Ik heb het erg druk, ik heb ook nog een verjaardag, maar misschien, misschien kan jij ook ergens nog een gaatje vrijmaken tussen het in- en uitademen in….

  • Leo gaat voor zijn eigen marathon….ik weet het lieffie! En ik weet dat je aan me denkt. Ik hoop dat we elkaar treffen….je hebt mijn nummer….mail je mij een nummer waarop ik jou kan bereiken alsjeblieft? Zou ik fijn vinden!

 9. Goede morgen Repel, ik wens je fijne paasdagen,een prima marathon en een effectieve bestraling toe.
  Ik vond zelf dat vastgeklemd op de tafel liggen het naarste. Maar zo aan de beademing is ook niet fijn. Dat had ik gelukkig niet erbij die strepen en stippen moeten uiteraard blijven voor wat ik ” de lasershow” noemde, ach ja het is goed dat dit tegenwoordig allemaal bestaat, om je te genezen.

  Wat de spelletjes betreft, ik ben gewoon een ouderwetse bordspel speler. Niks te wordfeud of drawsome. Gewoon een bord op tafel en scrabble spelen , of met papier en potlood een spelletje pictionary. Gezellig rond de grote tatel met zijn allen, een drankje erbij en eventueel een hapje op tafel. Ik zou het niet eens kunnen spelen want ik heb zo”n heerlijk ouderwetse foon, waarmee een mens kan bellen of (voor mij al luxe genoeg) sms-en .

 10. Ik sta niet langs de lijn bij de marathon, maar ik zal wel de hele dag ‘run Repel run” afdraaien in mijn hoofd……de dag erna ook…. XX
  En jemig, lijst ze ff in en verkoop ze, ik liep met de LeraarDuits (date) en een galerie…..koste zomaar 1400 euro hé…..

 11. Heel, heel veel succes met je marathon morgen en met je marathon dinsdag. Ik hoop zo ontzettend dat je bij beide een super resultaat gaat neerzetten! En als je niet meer wilt schrijven, kun je gaan tekenen. Super! Totaal anders als wat ik eega hier zie produceren. Morgen gaan de kaarsjes voor je aan.
  Liefs Anna Marie.

 12. hahahahahaha te toevalig! Heb ik vandaag voor het eerst samen met zoonlief dit spel op tablet van manlief zitten spelen. Te leuk inderdaad!
  Inmiddels is het 9 april, repels day! Succes.

 13. Hai, ik ken je niet, kom via een ander blog bij jou terecht en ben achter elkaar blijven lezen. Herken veel van je gevoelens. Vorig jaar bij mij hetzelfde, ben nu operatie, bestraling en chemo verder. Het is een heftig jaar, maar het gaat voorbij. Klaar, over, schoon. Door met leven.
  De bestraling valt mee, stelt niet veel voor. Ja, je huid gaat kapot, en je borst wordt er niet mooier op maar so what, beat the cancer….
  En ik heb ook die tube gebruikt, bij mij zat het ook bij mijn hart. En weet je, het oefenen met dat ding vond ik veel zwaarder dan die 3 minuten bestraling ermee. Succes, ik blijf je volgen. Het komt goed, je zult het zien.

  groetjes Jacqueline

 14. Ook ik heb je resultaat al op de website van de Marathon zie staan en ik was plaatsvervangend helemaal TROTS!!! Goed gedaan meis!! Ben zo benieuwd naar je verhaal, maar ga eerst even lekker bijkomen en voor morgen nogmaals heel veel succes met de andere strijd. Ik denk aan je/jullie!
  Kus!

 15. dat had ik helemaal gemist toen ik vandaag op twitter kwam; dat je morgen op gaat voor de premiere! Dat maakt je prestatie van vandaag nog specialer enne ik wacht met smart op mijn smartfoon maar ik houd het net als braasbaal bij de stofjes,,. Toi toi voor morgen!

 16. Gelukt Wendy/Repel,

  Heb de hele dag aan je moeten denken, want ik zou zelf volgende week niet graag loopen in dit weer. Gelukkig dat iemand hier laat weten dat je hem hebt uitgelopen. Voor sommige prestaties zijn geen woorden en jij hebt er al een aantal gedaan de afgelopen tijd. Goed herstel gewenst en toi toi in de volgende achtbaan. Ik hoop dat je wel gauw iets laat horen.

  groetjes,

  Dorothe

 17. Hoi Repel,

  Ik ken je niet maar ben via een ander blog bij dat van jou terecht gekomen. (en aangezien ik een klein beetje hardloop echt maar een klein beetje hoor 10km is mijn afstand) Had al een poos niet gekeken toen ik laatst dacht laat ik weer is nieuwsgierig doen. Ik schrok wel van alles wat je de laatste maanden hebt meegemaakt. Ik heb gisteren aan je gedacht. Mijn man heeft ook de marathon van Utrecht gelopen en ik heb serieus aan je gedacht gisteren! Loopt ze hem uit gaat het lukken ik hoop het zo voor haar want zoiets volbrengen dat geeft kracht. Ik zag dat het je is gelukt in een hele mooie tijd!!! Waarschijnlijk heb ik je zelfs voorbij zien komen. Sterkte de komende tijd met de bestralingen!

  Groetjes Manja

 18. Hallo Lieve Repel
  Lees hierboven dat je het gehaald hebt.
  Gefeliciteerd wist dat je het kon.
  Ben super trots op je.
  Voor vandaag wens ik je heel veel succes en veel sterkte lieffie..
  Dikke knuffs Cathleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s