De recensies zijn binnen!

Mijn kapper: Dus je bedoelt, u-huh….en dan ook echt je oren vrij? Dus je wilt…..u-huh? En bedoel je echt opknippen of laagjes? Dus die lok moet, ja, u-huh, ja, dan wordt die lok het idee. Meis, komt goed, gaan we doen!

Bevelvoerder via whatsapp: kinky
Dinnetje na zien fb: you look amazing
Collega: Lachuh!
Andere collega: wow!
Nog andere collega: chique!

Spelmaker: Mam, vet cool!
Wijzemans: Je bent net een DJ!
Wijzemans: Je bent mooi mama!

En ik? Wat vind ik ervan?

Ik en de Bevelvoerder hebben nieuwe trouwringen, ik ben kankervrij, ik heb een nieuwe coupe….een nieuwe start!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

27 thoughts on “De recensies zijn binnen!

 1. Had jij een beetje gespiekt toen ik voorbij kwam rennen met je marathon? Nu hebben we dezelfde neus, hetzelfde kapsel, dezelfde achternaam, dezelfde kleur ogen…straks zeggen ze nog dat we familie zijn! 😉
  Leuk meis! Staat je prima! Fris. 🙂 De lok zal wennen zijn met rennen denk ik, ik zet hem meestal even vast met een speldje…tijdens een boterham eten. :-)) (nee, tijdens squashen)
  Ben heel benieuwd naar alle reacties in je omgeving!

  • Oh nee! Straks gaan ze nog denken dat we nichtjes zijn!? Het spijt me, wat me bij staat is dat je coupe strak was….en je kleur staat me bij, zoals altijd, heel erg bij!…maar weet je: dat je een paar honderd meter meeliep met je plu en je hakken staat me meer bij dan de details van je coupe!

   Elke keer weer denk ik met een glimlach daaraan terug! Ik zal het nooit vergeten!

   Dat blonde? Weet je, we zijn nichtjes met dezelfde neus en kapsel (echt?)….maar jouw kleur is je handelsmerk!

 2. Onwijs en wat een bevrijding.
  Het leven is zo belangrijk en fijn om dit nieuws te lezen.
  Helaas moet ik morgen voor schoonmoeder naar het AMC en gezien haar toestand eigenlijk onbegrijpelijk.
  Geniet en ik wens je veel levensvreugde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s