Heul triest

Dat je boos zijn op mij belangrijker vindt dan

de verjaardag van een 7 jarige

kan ik niet begrijpen.

Wijzemans hoopte op een telefoontje, kaartje, berichtje.

Ik heb hem getroosd, maar kon het niet uitleggen,

want ik snap het zelf ook niet.

 

13 thoughts on “Heul triest

 1. Tsss, wat een ontzettend stom mens. Dat je je als volwassene niet in kunt leven in hoe kinderen denken. In hoe je eigen kleinkind denkt. Lieverd, ik vind het zo triest. Voor jullie allemaal. Dikke knuf.

 2. Ogottegot, weer zo eentje die het eigen ikje voor laat gaan op dat van kinderen. Tja. Stom, dom – maar vooral voor Wijzemans helemaal niet leuk. Ik hoop dat hij desalniettemin een leuke verjaardag heeft gehad – en alsnog gefeliciteerd, grote man!

 3. he wijzemans… kaartje komt eraan hoor:) want niets is zo vervelend als mensen je vergeten..
  enne RR… wat een energie moet dat kosten om wrok in stand te houden.. zonde van de tijd… je moet er eigenlijk mededogen mee hebben

 4. Hoi Repel,

  Ik weet niet wie de boze is, want ik ken het verhaal erachter niet – hoeft ook niet- maar die persoon weet dat ie jou harder treft via je kind, maar het is wel triest dat iemand zover gaat. Rot voor je zoon…. moeilijk om uit te leggen…. ik hoop dat hij nog wel kan genieten van alle ander dingen die er wel zijn.

  groetjes,

  Dorothé

 5. Tja , misschien toch maar eerlijk uitleggen dat er Heeeel Domme mensen bestaan die als ze boos zijn op jou, boos op iedereen zijn….Gaat Wijzemans snappen, (dat ze dom zijn he), weet ik zeker. Of ben ik nu te hard?

 6. Ik denk dat ze zelf de enige is die het snapt, want ik snap het ook niet. Wat is ze emotioneel arm Repel, als ze jou probeert te treffen via je prachtige kind. Het is haar verlies want ze heeft kennelijk nog niet in de gaten wat voor een geweldig hecht gezin jullie zijn. En hee: als je borstkanker kan verslaan is zij daarbij vergeleken toch een eitje? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s