Loper 2.0 Under construction

Under construction
In transition
Upgrading
New release downloading

Dat ben ik nu.
Ik loop weer.
Ik loop.
Ik loop weer hard binnen de grote beperkingen van de pen.
Het mag van Dr. Bud.
Ik loop weer ruim 5 kilometer….gehinderd door de pen.
De plaat is groter, maar de pen loopt door mijn merg en hindert het meest.
Maar ik bouw conditie op.
Ik bouw spieren op.

Tweede week november gaat alles eruit.
7 schroeven
1 pen
1 plaat.

Ik blijf wakker, ik blijf bij.
Ik wil het bewust ervaren.
Met spatscherm en ruggenprik.

Daarna mag ik tempo gaan maken.
Mag ik serieus klappers maken bij het hardlopen.
Mag mijn bot de demping doen zonder die k.a.l.o.t.e.n. pen.

Mijn Dr. Bud, mijn fysio en zwemfysio hebben keihard gewerkt om mij zover te krijgen.
Nog steeds denk ik dat ze above and beyond hebben gehandeld.

Vertrouwen is hier.
Eerste inschrijving voor een loop is daar.
Prestaties van voor het ongeluk zijn wat ze zijn en ik ben trots op ze.
Mooiste gedachte is dat toen het einde nog lang niet in zicht was.
Toen kon ik nog veel meer…..
Dus nu ook!
Ik streep een mooie streep onder mijn PR lijstje van toen en ga voor nieuwe PR’en.

Ik ben loper 2.0.

21 thoughts on “Loper 2.0 Under construction

 1. Yes Kanjer ……….
  Jij bent type niet lullen maar poetsen .
  Ik vind je giga stoer.
  Ik moet vaak aan jou kracht denken ,als ik weer eens iemand hoor miepen over griepje ofzo. Dan denk ik, ach ze zijn niet allemaal als Repel …Die gaat door haar eigen plafond.
  X

  • Het enige wat ik deed is blijven knokken: ik ontmoette professionals die mijn verbetenheid zagen en besloten voor mij mee te knokken….ik weet zeker dat Dr. Bud above and beyond is gegaan. Hij zag dat ik er een mening over had….ik heb heel veel geluk gehad!

 2. Ach, en wie krijgt nu 2x (eigenlijk 3x) de kans om zijn pr steeds te verbeteren, ook al is het dezelfde of mindere tijd dan in het vorige tijdperk? Ik vind het verrukkelijk om je logjes erover te lezen.

 3. Geweldig Repel, klasse meissie, je kunt weer hard gaan lopen, nu al vijf kms met pen, nou als die eruit is zal het snel weer een halve of hele marathon worden, jou kennende.
  Gefeliciteerd !

 4. Hi Repel,

  Van het begin af aan heb je gezegd dat je weer ging hardlopen. Wij, bloglezers, hoopten het allemaal, maar we dachten er het onze van. ‘Ze kunnen veel’ de medici, maar het medicijn dat Repel heet dat moest het doen. Je hebt haar trouw ingenomen ook al smaakte het verdomde smerig, had je last van bijwerkingen en hielp het niet goed tegen de pijn. Ik ontmoette je bij je eerste wedstrijd als toeschouwer. Dat was een mijlpaal zoals je er al velen had achter je gelaten.’There are things far, far better ahead than any we leave behind’ stond er deze week op I<3 run en zo leef jij ook. Bewonderenswaardig, want dat is niet velen gegeven als zo getackeld worden qua gezondheid. Ergens in maart is die Circuit Run toch? Ik ga zorgen dat ik langs de kant sta om je toe te juichen.

  go girl go go go

  Dorothé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s